WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Dehobbytuinder.nl berekent de volgende verzendtarieven:
Postpakket - 6.50 euro / Brievenbuspakket - 4.00 euro
Enveloppen post - 1.99 euro. Vanaf 45,00euro GRATIS

Snelle levering tegen een scherpe prijs!

Contact opnemen? Mail naar: Info@dehobbytuinder.nl

Wilma-1 Basis

Artikelnr: 4410023

Maak gebruik van de
kortings code

Ook leveringen in het
 buitenland

Snelle levering tegen
een scherpe prijs!


Mail naar:
Info@dehobbytuinder.nl

Voorraad: 4

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,49
(incl. BTW)

Wilma-1 Basis

Meer afbeeldingen

Product omschrijving

Wilma-1 Basis voeding bevat onmisbare, professionele meststoffen en vormt zo de basis voor een gezond en sterk gewas!

Een plant heeft in het beginstadium een sterke behoefte aan stikstof. Stikstof staat aan de basis van een snelle en sterke groei en bepaalt ook in belangrijke mate de grootte van de plant. Een grote plant heeft in verhouding tot kleinere soortgenoten, het voordeel dat zij een dikke hoofdstam heeft, met daaraan stevige zijtakken. Deze zullen zowel een storm als een insectenplaag beter doorstaan. Ook zal een plant met een dikkere stam en stevige zijtakken beter presteren omdat de saptoevoer optimaal is. Wilma-1 Basis voeding bevat onder andere vloeibare stikstof en is zo direct opneembaar voor de plant en werkt ter bevordering van de vegetatieve groei. Stikstof is zeer belangrijk voor de vorming van bladgroen. Voor het optimaal opwekken van energie in plantencellen, speelt stikstof ook een cruciale rol. Stikstof zorgt er namelijk voor dat zonlicht met behulp van bladgroenkorrels in de plantencellen wordt omgezet in energie en ook kan worden opgeslagen.

Kalk vormt een ander belangrijk ingrediënt van de Wilma-1 Basis voeding en zorgt er onder andere voor dat de gehele voedingshuishouding in het substraat en opname van voedingsstoffen door de plant worden verbeterd. Zo geeft kalk planten meer stevigheid en maakt het de planten gemakkelijker om meststoffen op te nemen, doordat kalk voor een neutrale pH-waarde zorgt. De kalk vormt namelijk een belangrijke factor voor het verteren/composteren van organische stoffen, waardoor voedingsstoffen in de bodem beter beschikbaar komen voor de plant. Tot slot zorgt kalk vaak voor een neutrale pH-waarde, waardoor het aardemengsel minder snel verzuurt.

Voor een optimaal resultaat te gebruiken in combinatie met Wilma-2 Groei en Wilma-3 Bloei. Wilma-1 Basis kan tijdens de gehele groeiperiode één keer per week als aanvulling op het leidingwater worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Na het gebruik van de basisvoeding Wilma-1 voor de beginperiode van de kweekcyclus kan worden overgegaan op de Wilma-2 Groei voeding.

Kweektip:
Voor het beste resultaat adviseert Wilma’s lawn & garden het gebruik van Wilma-1 Basis in combinatie met water op kamertemperatuur (21°C). Op die manier kunnen de wortels van de planten de voeding het beste opnemen.

Inhoud : 500ml
Dosering : 3 – 10 ml per liter water.
Gebruiksaanwijzing : Bewaren bij kamertemperatuur. Goed schudden voor gebruik. Na openen beperkt houdbaar.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen houden. Niet om in te nemen