WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Dehobbytuinder.nl berekent de volgende verzendtarieven:
Postpakket - 6.50 euro / Brievenbuspakket - 4.00 euro
Enveloppen post - 1.99 euro. Vanaf 45,00euro GRATIS

Snelle levering tegen een scherpe prijs!

Contact opnemen? Mail naar: Info@dehobbytuinder.nl

Wilma Moestuin-2

Artikelnr: 4419023

Maak gebruik van de
kortings code

Ook leveringen in het
 buitenland

Snelle levering tegen
een scherpe prijs!


Mail naar:
Info@dehobbytuinder.nl

Voorraad: 4

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,80
(incl. BTW)

Wilma Moestuin-2

Meer afbeeldingen

Product omschrijving

Wilma Moestuinvoeding-2. De ideale basis voor uw groente & fruit.

De Wilma Moestuinvoeding-2 bevat naar verhouding een grotere hoeveelheid kalium. De hoeveelheid kalium in deze voeding draagt bij aan de snelle vorming van bloemen en fruit. Om een snelle groeispurt mogelijk te maken is het van groot belang dat de planten voedingsstoffen snel kunnen opnemen. Kalium is van essentieel belang voor het transporteren van voedingsstoffen in de plant. Daarnaast zorgt de hoeveelheid aan kalium voor het aanmaken van celwanden, wat wederom bijdraagt aan de vorming van bloemen en fruit.

Tuinders die de planten met de gieter water geven doen er verstandig aan het koude leidingwater eerst te verwarmen (door het bijvoorbeeld te mengen met warm water) voordat we beginnen te gieten. Wanneer namelijk alleen het koude leidingwater uit de kraan wordt gebruikt, krijgt de plant keer op keer een flinke opdonder te verwerken. Koud voedingswater heeft namelijk een vertragend effect op de plant, waardoor zij zich minder goed zal ontwikkelen. Bovendien zorgen de grote temperatuurverschillen vaak voor (onnodige) stress. De ideale watertemperatuur ligt zo rond de 21 °C.

Kweektip : Wekelijks uw planten voorzien van Moestuin Voeding is aan te raden om uw planten in optimale conditie te houden.

Inhoud : 500ml
Dosering : 1 tot 2 keer per week 2 tot 4 ml Moestuin Voeding toevoegen aan 1 liter kraanwater (1 dop = ± 9ml)
Gebruiksaanwijzing : Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Bewaren bij kamertemperatuur en donker bewaren. Goed schudden voor gebruik. Na openen beperkt houdbaar.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. Niet om in te nemen