Woodee® Strip 60 pots

4,25 incl. BTW

Woodee® Strip

De Woodee Strip® is echt een klein ecologisch wonder omdat hij niet alleen 100% organisch en 100% biologisch afbreekbaar is. Hij wordt omgezet in humus, heeft uitzonderlijke geode teelteigenschappen en is zeer makkelijk in gebruik.

100% organisch

De Woodee® Strip wordt volledig gemaakt van natuurlijke houtvezels. Doordat enkel houtvezels vanuit het uitdunnen van duurzaam beheerde bossen worden ingezet, is hij 100% organisch en bevat geen technologische toevoegingsmiddelen of chemische restproducten, in tegenstelling tot gelijmde turf, stro en kokos potten.

100% biologisch afbreekbaar, wordt omgezet in humus

Met ons kostbare milieu in het achterhoofd hebben we ervoor gezorgd dat de Woodee® Strip verder gaat dan 100% biologische afbreekbaarheid. Hij verbetert ook de vruchtbaarheid van de bodem omdat hij wordt omgezet in humus, waardoor er een positief effect op de teelt is.

Uitzonderlijk goede teelt

De Woodee® Strip is ook een uitzonderlijke goede teelt pot. Woodee® Strips hebben een onovertroffen hoge doorlaatbaarheid voor water, lucht en wortels, wat resulteert in een versnelde teelt en een uitstekend wortelsysteem. Zelfs afwateringsgaten zijn niet nodig vanwege deze porositeit. Wortels kunnen snel door de wanden van de Woodee® Strip dringen, waar ze stoppen met groeien wanneer ze contact krijgen met lucht. Wortelknoppen worden gevormd en een secundair wortelsysteem begint zich te ontwikkelen in de gehele Woodee® Strip. Na verspenen of verpotten worden de slapende wortelknoppen weer geactiveerd, wat zorgt voor een sterk verbeterde ontwikkelingssnelheid. Het resultaat is een zeer dicht en actief netwerk van wortelharen zonder enige vervorming van de wortels, wat resulteert in een sterk en gezond ontwikkelde plant.

Gebruiksgemak:

Net als professionele telers, zal elke amateurtuinman genieten van het gebruiksgemak en de hoge mate van succes van de Woodee® Strip. Wortels dringen snel door de wanden van de Woodee® Pot en het verplanten of verpotten is zeer makkelijk. Plaats gewoon de Woodee® Strip rechtstreeks in de bodem waar hij biologisch zal worden afgebroken. Zelfs het risico van breuk van de Woodee® Pot is minimaal, vanwege zijn mechanische sterkte. Het resultaat is dat men na het planten geen transplantatie schok of aanpassingsfase heeft, vooral zichtbaar bij planten in moeilijke omstandigheden zoals koude, droogte, ongunstig seizoen, enz.

Met de Woodee® Pot kan iedereen succesvol planten kweken en tegelijkertijd werken aan het milieu.

Inh. 3 x 30 pots

Tijdelijk uitverkocht

Artikelnummer: 50755.60 Categorieën: ,

Beschrijving

Woodee® Strip 60x pot 5×5 cm. Woodee potjes te gebruiken voor het opkweken van plantjes. Afbreekbaar en 100% organisch. Strip met 60 vakjes van 5×5 cm.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Lijst Beschrijving