Tuin- en Kweekverlichting

NIEUW in ons assortiment PARUS Led verlichting.

Haal de zon in huis
Stel dat je 365 dagen per jaar tomaten in huis kunt kweken en dat je jouw favoriete kruiden dagelijks vers kunt knippen? Met het unieke LED groeilicht van Parus is binnenshuis moestuinieren een fluitje van een cent. Laat je inspireren en maak van jouw omgeving een groene omgeving.

Jaarrond moestuinieren

Binnenhuis kweken
Vanaf nu kun je binnenhuis moestuinieren. Dat betekent dat je het hele jaar door je eigen groenten kunt verbouwen en oogsten. LED groeilicht kan overal toegepast worden, in de keuken, de gangkast, op zolder of in de garage. Het is maar net waar je ruimte hebt en waar jij je kweekhobby wilt beoefenen.

Altijd vers !
Verse kruiden en cress zijn leuk om mee te koken en geven een volle smaak aan het eten. Koken met verse ingrediënten is populairder dan ooit. Met groeilicht kun je eenvoudig kruiden en cress vanaf het zaadje opkweken. Kies je voor gemak dan koop je gewoon kruidenplanten in het tuincentrum, met groeilicht hou je deze in topconditie. Niets kan jou meer tegenhouden om vanaf nu dagelijks met vers te koken.
Wil je stekken van tuinplanten opkweken en zaden kiemen die in april naar buiten gaan? Dan is groeilicht een uitkomst en start jouw tuinseizoen in januari al in huis!