LUMATEK DUAL SPECTRUM 1000 WATT HPS 240V

59,25 incl. BTW

LUMATEK DUAL SPECTRUM 1000 WATT HPS

De HPS Dual Spectrum High-par kweeklampen van LUMATEK zijn ontworpen door ‘s werelds toonaangevende HPS lamp ingenieurs. Deze lampen zorgen voor uitzonderlijke prestaties in combinatie met zowel de oudere magnetische alsook de modernere elektronische voorschakelapparatuur, dus alle VSA’s en  EVSA 230v.

De Lumatek Dual Spectrum lampen zijn geoptimaliseerd om perfect samen te werken met onze hoog frequente digitale ballasten. De LUMATEK Dual Spectrum  lampen zijn intern verstevigd zodat ze veel robuuster zijn en langer meegaan dan de lampen van andere fabrikanten. Het spectrum is zo aangepast dat deze optimaal is voor zowel de groei, als de bloei fase van planten. De afdichtingen en het interne frame zijn dusdanig verstevigd dat onze lampen langdurig en uitermate consistent blijven werken op een maximale output.

Verbeter uw opbrengst door ons uniek gasmengsel wat ook weer bijdraagt aan het geoptimaliseerde spectrum, hierdoor neemt de fotosynthese in de plant toe. De Dual Spectrum lamp is geschikt voor alle verschillende kweek stadiums, dus zowel voor groei als bloei!
Voor het beste resultaat combineert u altijd de LUMATEK Digitale ballast met de LUMATEK Dual Spectrum lampen.

 

 

 

Tijdelijk uitverkocht

Artikelnummer: LUML0004 Categorieën: , ,

Beschrijving

Specificaties:

  • Vermogen: 1000 Watt
  • Voltage: 230V 50Hz
  • Stroom (A): 10.3
  • Nominaal Uren: 24000
  • Licht kleur CCT (K): c.a. 2100
  • Lichtstroom (lm): 130000

Extra informatie

Gewicht 1 kg