Aanbieding!

Advanced Nutrients pH-Perfect Sensi Grow A&B – 1L

15,00 incl. BTW

Na honderden manuren heeft ons R&D-team alle primaire-, secundaire- en micronutriënten perfect geformuleerd voor een uitstekende groei van uw gewas. Omdat deze ingrediënten allemaal volledig of gedeeltelijk gechelateerd worden geleverd in pH-Perfect ® Grow – sommige zelfs in meerdere vormen – zullen je planten ze moeiteloos opnemen. Bovendien zullen ze profiteren van een breed scala aan aminozuren voor de bouw van celwanden in wortels, stengels en bladeren. Je zult ook verbluffende resultaten zien van de humuszuren en krachtige niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, die een meertraps leveringsmatrix vormen om ervoor te zorgen dat je planten de krachtige voedingsstoffen opnemen die je ze geeft. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u uw pH-meters en -pennen voor altijd weggooien. Onze gepatenteerde pH Perfect ®Technologie houdt de pH elke week van de groeifase op de ‘sweet-spot’, zonder meten of aanpassen.

Tijdelijk uitverkocht

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing :

Sensi-Grow A&B en Sensi-Bloom A&B is een tweedelige basisvoedingsformule die zeer gemakkelijk te gebruiken is. Je meet gewoon de twee delen af, volgens de menginstructies op de fles, en voilà. Je kunt verder met je leven. En omdat Sensi-Grow A&B Bloom A&B pH Perfect-technologie bevat, wordt uw pH constant op het perfecte niveau gehouden voor optimale groei.

De technologie heet “pH Perfect”… En onze wetenschappers zijn er erg trots op.  Zolang u pH Perfect-producten gebruikt, hoeft u niets te meten of te veranderen om binnen het perfecte pH-bereik te blijven. Wat betekent dat je helemaal kunt stoppen met pH-pennen. pH Perfect is zo’n krachtige technologie dat het binnen enkele seconden een pH van 8,7 naar 5,5 kan brengen. Of het kan tegelijkertijd een lage pH van 4,8 tot 5,5 verhogen.

Inhoud : 1 liter

Extra informatie

Gewicht 1 kg