Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Bloom A&B – 500ml

10,50 incl. BTW

Je vindt alles wat je hoogwaardige gewassen nodig hebben om grote, zware en sappige toppen te krijgen in pH Perfect Sensi Bloom! Ten eerste hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het balanceren van uw pH, want de pH-Perfect ®Technologie houdt de pH de hele week, elke week, tot aan de oogsttijd op de ‘sweet spot’. Ten tweede zullen je gewassen barsten van de knoppen en wemelt het van de overvloedige bloesems van de volledige en gestage stroom van alle primaire-, secundaire- en micronutriënten die ze nodig hebben – en allemaal volledig of gedeeltelijk gechelateerd om een ​​maximale opname en assimilatie van voedingsstoffen door je gewassen te garanderen. Je zult ook verbluffende resultaten zien van de humuszuren en krachtige niet-ionische oppervlakte-actieve stof, die een meertraps leveringsmatrix vormen om ervoor te zorgen dat je planten de krachtige voedingsstoffen opnemen die je ze geeft. Ten slotte zal het gevarieerde aanbod van krachtige bloeiende co-factoren je de grootst mogelijke toppen geven.

Tijdelijk uitverkocht

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing :

Sensi-Grow A&B en Sensi-Bloom A&B is een tweedelige basisvoedingsformule die zeer gemakkelijk te gebruiken is. Je meet gewoon de twee delen af, volgens de menginstructies op de fles, en voilà. Je kunt verder met je leven. En omdat Sensi-Grow A&B Bloom A&B pH Perfect-technologie bevat, wordt uw pH constant op het perfecte niveau gehouden voor optimale groei.

De technologie heet “pH Perfect”… En onze wetenschappers zijn er erg trots op.  Zolang u pH Perfect-producten gebruikt, hoeft u niets te meten of te veranderen om binnen het perfecte pH-bereik te blijven. Wat betekent dat je helemaal kunt stoppen met pH-pennen. pH Perfect is zo’n krachtige technologie dat het binnen enkele seconden een pH van 8,7 naar 5,5 kan brengen. Of het kan tegelijkertijd een lage pH van 4,8 tot 5,5 verhogen.

  • 4 ml Sensi Bloom A en B elk per 1 liter water
  • Advanced Nutrients is altijd gebaseerd op een EC-waarde van 0,0 (corrigeer indien nodig)
  • N-P-K (A): 3-0-0
  • N-P-K (B): 2-4-8

5 premium bloeimeststoffen in slechts één fles

  • pH Perfect Sensi Bloom AB combineert 5 waardevolle componenten in één product:

1. Wet Betty – als een bekroonde oppervlakte-actieve stof, voor een betere opname van voedingsstoffen door de wortels
2. Oma Enggy’s H2 Humic Acids – van mineraalrijk vulkanisch gesteente, voor een betere ontkieming en wortelontwikkeling
3. Grandma Enggy’s F1 Fulvinezuren – verhogen de doorlaatbaarheid van plantenmembranen en dus de opname van voedingsstoffen
4. 20 L-vormige aminozuren – als echte krachtpatsers voor plantengroei
5. Sensi Bloom A&B – als echte basisvoeding voor grote en zware bloemen

Inhoud : 500 ml

Extra informatie

Gewicht 1 kg