Aanbieding!

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra – 1L

15,00 incl. BTW

De secundaire voedingsstoffen calcium en magnesium behoren tot de belangrijkste toevoegingen in de voedingsstofvoorziening van uw planten. Maar welk effect hebben deze elementen precies op de stofwisseling van planten? Hoe werken ze? Hoe kan de effectiviteit van calcium en magnesium worden geoptimaliseerd? Met Sensi Cal-Mag Xtra geeft Advanced Nutrients u een Cal-Mag middel dat nauwkeurig rekening houdt met uw planten specifieke eisen, waardoor een optimale werking wordt gegarandeerd.

Tijdelijk uitverkocht

Beschrijving

Geavanceerde voedingsstoffen naar een hoger niveau tillen

Naast magnesium en calcium is Sensi Cal-Mag Xtra verfijnd met het belangrijke micronutriënt ijzer plus in totaal 20 L-vorm aminozuren. IJzer fungeert als katalysator voor sleutelreacties tijdens de ontwikkeling van planten, voornamelijk plantenmetabolisme. Sensi Cal-Mag Xtra houdt rekening met deze bijzondere eisen en levert ijzer in de vorm van noodzakelijke chelaten en vooral in de juiste balans met andere voedingsstoffen. Het resultaat? Alle beschikbare voedingsstoffen worden exponentieel effectiever en productiever voor uw gewassen!

De Cal-Mag booster met een verschil

Bovenal is het de wetenschappelijke benadering van Advanced Nutrients die Sensi Cal-Mag Xtra onderscheidt van conventionele Cal-Mag-additieven. De juiste chelaten in de juiste verhouding, de verbeterde toevoer van micronutriënten en de 20 L-aminozuren die het bevat zorgen ervoor dat alle voedingsstoffen ook echt hun volledige potentieel kunnen ontketenen.

Gebruiksaanwijzing:

  • zowel te gebruiken tegen deficiëntieverschijnselen als bladbemesting
  • 2 ml Sensi Cal-Mag Xtra op 1 liter gietwater/voedingsoplossing
  • indien nodig herhalen na 1 week

Voordelen Sensi Cal-Mag:

  • geoptimaliseerde calcium-magnesium booster
  • met toegevoegd ijzer en L-aminozuren
  • voor de unieke behoeften van uw planten
  • micronutriënten tot in de puntjes geperfectioneerd

Extra informatie

Gewicht 1 kg