Aanbieding!

Advanced Nutrients Bud Candy – 500ml

10,00 incl. BTW

Bud Candy van Advanced Nutrients geeft je planten de energie die ze nodig hebben, en dat precies op het juiste moment. Juist tijdens de bloeifase hebben je planten een sterk verhoogde behoefte aan suiker, aminozuren en koolhydraten. Bud Candy geeft ze juist zo’n extra energieboost op het belangrijkste moment. Je bloemen en vruchten worden groter, ruiken zoeter, smaken beter en gaan ook nog eens langer mee!

Tijdelijk uitverkocht

Beschrijving

Met Bud Candy van Advanced Nutrients krijg je precies de juiste formule voor het zogenaamde ‘carboloaden’ . Onderzoek heeft aangetoond dat koolhydraten het beste worden opgenomen in de vorm van arabinose, dextrose, glucose, maltose en xylose. Hierdoor kunt u niet alleen een ‘groeivertraging’ midden in de bloei voorkomen, maar stimuleer je bovendien nuttige bacteriën en schimmels in de wortelzone.

Dit middel vergroot de wortelmassa en verbetert de opname van voedingsstoffen. Het beschermt de wortels en maakt bovendien groeibevorderende hormonen aan. Met Bud Candy wordt de grootte, geur en smaak van je bloemen en fruit ongelooflijk gestimuleerd.

  • Je bloemen en fruit blijven langer vers.

Bovendien zorgt Bud Candy ervoor dat je bloemen en vruchten ook na de oogst langer vers en aromatisch blijven. Bud Candy beschermt je oogst tegen schadelijke microben, uitdroging of broosheid en houdt hun smaak lang op topniveau.

  • Twee krachtige boosters in één simpele formule.

Bud Candy is 100% biologisch en verenigt twee voedingsadditieven van in één gebruiksvriendelijk product. Bud Candy bevat zowel Sweet Leaf als CarboLoad, waardoor je planten op het juiste moment van de juiste voedingsstoffen worden voorzien!

Gebruiksaanwijzing:

  • Dosering: 2 ml Advanced Nutrients Bud Candy op 1 liter gietwater/voedingsoplossing.
  • voor optimale resultaten met Advanced Nutrients Big Bud.
  • geschikt voor alle groeimedia en hydrocultuursystemen.
  • Advanced Nutrients is gebaseerd op een EC-waarde van 0,0.
  • inhoud : 500ml

Extra informatie

Gewicht 1 kg