Aanbieding!

Advanced Nutrients Big Bud – 500ml

12,50 incl. BTW

Hoe haal ik het meeste uit mijn bloeibooster?

Big Bud van Advanced Nutrients geeft een simpel antwoord: het komt natuurlijk allemaal neer op de juiste balans tussen fosfor en kalium. De gebruikte fosfor en kalium zijn op zich echter niet minder belangrijk. Hier vertrouwt Advanced Nutrients voornamelijk op een selectie van hoogwaardige L-type aminozuren. Vooral vanwege deze aminozuren is Big Bud aanzienlijk superieur aan andere bloeiboosters. Ze stimuleren de aanmaak van eiwitten en terpenen in je bloemen, evenals fenolen en alkaloïden. Je bloemen worden aanzienlijk zwaarder en compacter en hebben duidelijk meer doordringende geuren en smaken.

Tijdelijk uitverkocht

Beschrijving

Grotere bloei dankzij meer zuurstof en verbeterde stofwisseling

Big Bud bevat ascorbinezuur en citroenzuur. Deze zuren zorgen voor een betere zuurstofvoorziening van uw planten en een algehele optimalisatie van de stofwisseling. Belangrijke voedingsstoffen worden efficiënter van de wortels van de plant getransporteerd, waardoor suiker gemakkelijker in energie kan worden omgezet. Bovendien verhoogt het gemakkelijk opneembare ascorbinezuur de fotosynthetische activiteit van je planten.

Alle ingrediënten in de optimale verhouding

De belangrijkste kenmerken van Big Bud zijn de juiste mix van alle ingrediënten en het gebruiksgemak bij dagelijks gebruik. Alle 20 aminozuren van het L-type, evenals kalium, fosfor en magnesium, worden geleverd in de perfecte dosering zodat ze hun maximale effect ontketenen.

Meer bloemen, grotere bloemen, intensere aroma’s, krachtigere smaken!

Gebruiksaanwijzing:

  • Big Bud wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met Advanced Nutrients Bud Ignitor, Bud Candy en Overdrive
  • Big Bud kan zonder problemen worden gebruikt met de basismeststoffen van Advanced Nutrients
  • Dosering: Weken 2 tot 4 bloei, 2 ml Big Bud Liquid op 1 liter voedingsoplossing

Voordelen Big Bud:

  • krachtige bloeibooster
  • bevat L-type aminozuren
  • voor grotere, compactere bloemen
  • aanzienlijk meer aromatische verbindingen en terpenen

Extra informatie

Gewicht 1 kg