Advanced Nutrients Flawless Finish – 500ml

8,25 incl. BTW

Met de Flawless Finish van Advanced Nutrients kunt u alle ongewenste voedingsresten en gevaarlijke stoffen vlak voor de oogst effectief uit uw groeimedia spoelen. Het is juist deze laatste stap die kwekers vaak onderschatten, omdat de planten in de loop van hun leven niet alleen voedingsstoffen uit het groeimedium halen, maar ook overtollige zouten of andere schadelijke stoffen. Dit kan een echt probleem worden voor uw oogst, daarom moet u uw gewassen echt spoelen.

Met de Flawless Finish van Advanced Nutrients spoelt u effectief alle ongewenste mestresten uit uw planten om een ​​absoluut schoon en veilig eindproduct te verkrijgen!

Inhoud: 500ml

1 op voorraad

Uitgebreid assortiment
Ook leveringen in het buitenland
Snelle levering tegen een scherpe prijs!
Mail naar: info@dehobbytuinder.nl

Beschrijving

Spoel je gewassen door, maar doe het goed!

Veel kwekers spoelen hun plantgrond of groeimedia gewoon af met kraanwater. Dat helpt misschien een beetje, maar kraanwater spoelt lang niet alle resten uit de grond of planten. In feite worden de planten op deze manier pas ‘uitgehongerd’ en lijden ze aan verminderde bloeigroei vlak voor het snijden. Conventionele spoeloplossingen bestaan ​​echter zo vaak als niet uit één of enkele chemicaliën, die hooguit plantenvoedingsstoffen uitspoelen en uiteindelijk alleen maar uw oogst verminderen.

Instructies voor het spoelen van gewassen

Om uw planten volledig te ontdoen van alle gevaarlijke stoffen en overtollige zouten, moet u beginnen met het gebruik van Flawless Finish ongeveer 4-10 dagen voordat u van plan bent om te oogsten. Leeg eerst uw voedingstank en vul deze met vers water. Voeg dan gewoon de Flawless Finish van Advanced Nutrients toe en gebruik deze oplossing tot de oogstdag. Als resultaat krijg je de schoonste, meest weelderige en lekkerste oogst die je je kunt voorstellen.

De Flawless Finish van Advanced Nutrients heeft zijn onberispelijke reinigingskracht keer op keer bewezen in duizenden tests en zal ook u helpen om sensationele resultaten te krijgen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg