Advanced Nutrients Mother Earth – 1L

17,00 incl. BTW

True Organics Mother Earth Super Tea van Advanced Nutrients is een biologische compost thee en heeft vele voordelen in vergelijking met zelfgemaakte compost melanges. De ingrediënten in de Super tea zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld om er zeker van te zijn dat je planten altijd de juiste verhouding aan voedingstoffen krijgen. Je kunt natuurlijk ook zelf een compost thee maken, waarbij altijd het risico kan ontstaan dat bepaalde voedingselementen afwezig zijn, of verhoudingsgewijs over-vertegenwoordigd zijn. Dit kan een negatieve invloed hebben op de bloem- en vruchtvorming en de opbrengst aan het einde van de bloeifase. Andere ongewenste neveneffecten van zelfgemaakte compost thee: Ongewenste geurtjes, schadelijke micro-organismen, korte houdbaarheid, onvoldoende chelatering van micro-elementen en het risico van verstopte pompen, stekers en hydrologische kweeksystemen.

2 op voorraad

Uitgebreid assortiment
Ook leveringen in het buitenland
Snelle levering tegen een scherpe prijs!
Mail naar: info@dehobbytuinder.nl

Beschrijving

Mother Earth Super Tea bevat alles wat je planten nodig hebben voor een snelle en gezonde groei en een weldadige bloeifase. Vanzelfsprekend bevat het nauwkeurig uitgebalanceerde macro-elementen zoals stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) van biologische oorsprong. Om de ideale omstandigheden voor plantencelontwikkeling te ondersteunen zijn gehydroliseerde soja- en vis-eiwitextracten toegevoegd. Maar dan zijn we er nog niet: Mother Earth bevat een compleet spectrum aan nuttige vitamines en effectieve mineralen.  Om de chlorofylproductie te verhogen, en daarmee de CO² opname aanzienlijk te verbeteren, bevat dit Advanced Nutrients product ook een zeer effectief alfalfa-extract die je ook in andere producten uit de True Organics-serie tegenkomt.

Om er zeker van te zijn dat je dit product kunt gebruiken op alle gangbare kweekmethodes, wordt de compost thee tijdens het complexe productieproces intensief gezuiverd om ongewenste troebelheid en ballaststoffen te verwijderen. Hierdoor zijn de ingrediënten 100% oplosbaar in water, en eenvoudig te gebruiken met andere plantenvoeding, stimulatoren en boosters. Een ander belangrijk argument is de IOM-certificering uit Californië.  De eisen voor de toekenning van dit keurmerk zijn veel strenger dan die voor de bestaande biologische keurmerken. De IOM-certificering garandeert elke zichzelf respecterende organische thuiskweker een mooie opbrengst met enkel zuiver biologische ingrediënten.

Voordelen in het kort:

  • Gegarandeerd 100% biologische compost thee met IOM-certificaat
  • Bevordert betere opbrengsten
  • Sterk gezuiverd, geschikt voor alle groeimedia en kweekmethodes
  • Met hydrolysaten, vitaminen, mineralen, alfalfa extract en meer
  • Sterke en reukloze bloeibooster
  • Voorkomt verstopping van irrigatie- en drippersystemen

Toepassing:
1ste tot 7de week bloei: 2ml Mother Earth Super Tea per liter water.

Extra informatie

Gewicht 1 kg