Advanced Nutrients Rhino Skin – 1L

27,25 incl. BTW

Advanced Nutrients Rhino Skin Silicium plantenvoeding – Geef je planten een dikke huid 

Advanced Nutrients Rhino Skin is een plantaardige kaliumsilicaat verijker opgebouwd uit kiezelzuur. Het biedt je planten een effectief siliciumsupplement in een perfecte verhouding, zodat de planten de juiste proporties van dit essentiële element volledig kunnen opnemen. Het effect van Rhino Skin uit zich in een beschermende coating die over de planten gelegd wordt. Het geeft je gewassen een sterkere celwandstructuur en actievere stofwisseling. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op de eerste twee weken van de bloeiperiode. In die weken groeit de plant nog (homegrowers noemen dit ook wel de “final stretch”) ook al krijgt ze dan al minder licht in vergelijking tot de groeiperiode. Juist tijdens de final stretch is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de stammen, stengels en takken van je planten extra stevig en robuust worden. Een plant met een sterkere opbouw kan meer gewicht dragen, en dat heeft een positief effect op je uiteindelijke opbrengst. De final stretch wordt extra ondersteunt door de aanwezigheid van het marco-element kalium (K), verantwoordelijk voor verhoogde koolhydraten stofwisseling en -synthese, sterkere groei, verbeterde bloemdichtheid, versnelde bloei, droogteresistentie en ziektepreventie.

2 op voorraad

Uitgebreid assortiment
Ook leveringen in het buitenland
Snelle levering tegen een scherpe prijs!
Mail naar: info@dehobbytuinder.nl

Beschrijving

Voordelen in het kort:

  • Versterkt de celwandstructuur en activeert het metabolisme
  • Extra stevige, robuuste stammen, stengels en takken
  • Doeltreffend kaliumsilicaat supplement op kiezelzuur basis
  • Geeft je planten een dikke huid en maakt ze resistenter
  • Beschermt tegen hitte, droogte en andere omgevingsstress
  • Voorkomt overmatig vochtverlies door de celwanden van de planten
  • Rhino Skin is volledig compatibel met alle Advanced Nutrients pH Perfect® en non-pH Perfect® basisplantenvoeding, evenals met alle plantenvoedingen en supplementen van de concurrentie.

Toepassing:
1ste t/m 6de week bloei: 2ml per liter water. Alleen toevoegen aan het gietwater, niet te gebruiken als bladvoeding.

NB: De dosering van Advanced Nutrients Rhino Skin is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

Extra informatie

Gewicht 1 kg