BioBizz Fish Mix – 500ml

5,50 incl. BTW

Deze rijke infusie van biologische visemulsie uit de Noordzee, vermengd met extract van 100% biologische Nederlandse suikerbieten, helpt de groei van alle levende organismen in het substraat te versnellen.

Het stimuleert ook de productie van micro-organismen en nuttige bacteriën in alle soorten aarde en op kokos gebaseerde substraten. En het is goed om te weten dat, in overeenstemming met onze strikte biologische landbouwvereisten, Fish · Mix niet wordt geëxtraheerd met zuren of gestabiliseerd met BHT (gebutyleerd hydroxytolueen) – een synthetisch conserveermiddel.

3 op voorraad

Uitgebreid assortiment
Ook leveringen in het buitenland
Snelle levering tegen een scherpe prijs!
Mail naar: info@dehobbytuinder.nl

Beschrijving

Hoe te gebruiken?
U kunt Fish · Mix op alle soorten planten gebruiken tijdens de eerste groeifasen en tijdens de bloeiperiode tot de oogst. Na een paar dagen gebruik heeft het aarde van slechte kwaliteit getransformeerd in rijke, vette grond. Vol met de natuurlijke mineralen waar je planten naar verlangen.

Het is ook mild genoeg om te worden gebruikt in de eerste stadia van het leven van een plant of direct op bladeren te worden gespoten tijdens de vegetatieve groeicyclus.

Extra informatie

Gewicht 1 kg