LED Max Multi Enzym – 1L

22,25 incl. BTW

LED MAX MULTI ENZYM® | BODEMVERBETERAAR
Multi Enzym is een biokatalysator. Het versnelt het proces van het afbreken van dood wortelmateriaal en activeert nuttige micro-organismen.
Dit biotechnologische product bestaat uit 16 belangrijke enzymcomplexen aangevuld met co-enzymen om maximale effectiviteit, levensduur te garanderen en de enzymen te “recyclen” na het afbreken van cellulosemateriaal. Multi-enzym helpt planten ook voedingsstoffen op te nemen en verhoogt de weerstand tegen ziekten. Tot slot hebben we vitamines toegevoegd die een rol spelen bij het transport van de afgebroken voedingsbouwstenen en celwandstructuren versterken. Begin met het gebruik van enzymen vanaf dag 1 en herhaal dit regelmatig om de effectiviteit ervan te garanderen.

Inhoud: 1 liter

6 op voorraad

Uitgebreid assortiment
Ook leveringen in het buitenland
Snelle levering tegen een scherpe prijs!
Mail naar: info@dehobbytuinder.nl

Beschrijving

Bevat: enzymcomplex endo-glucanase, cellobiohydrolase, B-glucosidase, enzym-nutriënten, vitamines, nicotinezuur, magnesiumsulfaat, biologische conserveermiddelen, kaliumsulfaat, uv-stabilisatoren en natuurlijke zuren.

GEBRUIKSAANWIJZING:
-pH-waarde 4-5
-Concentratie 1:2500
-Verhoogt de e.c. waarde niet

Goed schudden voor gebruik. Zorg voor goed en schoon gereedschap. Voeg Multi Enzym toe voordat u basismeststof toevoegt. Zie de website voor up-to-date kweekschema’s, tips en trucs.

Ten minste houdbaar tot gebruik: één jaar na de productiedatum.

Extra informatie

Gewicht 1 kg