LED Max Root Boost – 250ml

18,50 incl. BTW

LED MAX ROOT BOOST® | WORTEL STIMULEREND MIDDEL
Root Boost is een krachtige, humus / fulvinezuur gebaseerde, vegetatieve stimulator voor plantenwortels. Het bevat meerdere vitamines en is 100% natuurlijk. Root Boost voegt meer dan 60 microbiologische stoffen toe die de groei van een uitgebalanceerd wortelmilieu aanzienlijk versnellen en is een geweldige bodemverbeteraar die de plant helpt voedingsstoffen op te nemen. Root Boost heeft een kalmerend effect op planten en verlicht stress. Daarom is het ook bij uitstek geschikt voor gebruik bij het verpotten van planten. Root Boost zal ook planten verbeteren die ongezond of slecht ontwikkeld zijn. Het kan ook worden gebruikt als een eenvoudig middel voor het verhogen van de pH-waarde in kunstmesttanks. Root Boost kan worden gebruikt ongeacht het type medium.

Inhoud: 250ml

4 op voorraad

Uitgebreid assortiment
Ook leveringen in het buitenland
Snelle levering tegen een scherpe prijs!
Mail naar: info@dehobbytuinder.nl

Beschrijving

Bevat: Kalium humaten 3%, Fulvinezuren, Ijzer 0,3%, Organische koolstof 28,8%, Humuszuren 18%, Organische stikstof 0,88%.

GEBRUIKSAANWIJZING:
-Concentratie 1:1000
-Verhoogt de e.c. waarde niet

Goed schudden voor gebruik. Zorg voor goed en schoon gereedschap. Voeg Root Boost toe voordat u basismeststof toevoegt. Zie de website voor up-to-date kweekschema’s, tips en trucs.

Ten minste houdbaar tot gebruik: één jaar na de productiedatum.

Extra informatie

Gewicht 1 kg