Lumatek UV LED Light Bar 30W

275,00 incl. BTW

De Lumatek 30W UV Supplemental Light LED Bar biedt een Light Spectrum-toevoeging voor kwekers die de kwaliteit van hun gewas willen verbeteren door uv-outputinclusie tijdens de bloeifase. Ontworpen om direct op de populaire Lumatek Zeus LED-armaturen te passen, heeft dit apparaat een geïntegreerde voedingseenheid en kan het ook in serie worden geschakeld.

Inclusief power cable.

Tijdelijk uitverkocht

Artikelnummer: lumled013 Categorieën: ,

Beschrijving

Voorzorgsmaatregelen met betrekking tot LUMATEK 30W UV Supplemental LED Bar
De LUMATEK 30W UV Supplemental LED Bar is een apparatuur die UVB (near UV Erythemal) en UVA (near UV-black light) elektromagnetisch stralingsspectrum levert met golflengten van 280 tot 400 nm.

Om biologische effecten in het fysieke menselijk lichaam te voorkomen, schakelt u de stroom uit tijdens het installeren en/of tijdens de onderhoudsprocessen op uw kweeksysteem.

Als het uitschakelen van UV-balken niet mogelijk is, moet alle blootgestelde huid worden bedekt met ondoorzichtig materiaal, waaronder gezicht, nek, hoofd, handen en schade. Er wordt aangenomen dat andere lichaamsdelen bedekt zijn als je de juiste laboratoriumkleding draagt. Bijvoorbeeld lange broeken, schoenen met gesloten teen, handschoenen, labjassen met lange mouwen en beschermende brillen.

Kijk niet direct naar het licht, omdat de UVB-straling van het armatuur de ogen en de huid kan beschadigen.

Beperk de luchtstroom over de armaturen niet om warmteopbouw te voorkomen die de levensduur van uw UV-aanvullende LED-balken drastisch kan verkorten.

Breng de UV Supplemental LED Bar niet in contact met een oppervlak terwijl deze nog aan staat.

Alleen te gebruiken op planten.

Extra informatie

Gewicht 3 kg