Pak choi – Brassica pekinensis
€1,99 incl. BTW
Pak choi / Chinesekool
Vanaf half juli tot eind augustus in de vollegrond in regels en in de regel uitdunnen. Niet verplanten! Bij te vroege uitzaai en verplanten vormen zich gemakkelijk zaadstengels. Paksoi kan men roerbakken, heel kort in kokend water blancheren of stoven. Kan als wokgroente met zeer veel ingrediënten worden bereid; gestoofd blad wordt gebruikt als vulling voor loempia’s en de kern van de paksoi als rauwkost.
Oogsten: vanaf 6 weken na het zaaien.
Bewaren: in het groentevak van uw koelkast.
Botanische naam : Brassica pekinensis
Inhoud : 2 gram
Kenmerk : Koolsoorten
Merk : Buzzy seeds
Tijdelijk uitverkocht
Extra informatie
Gewicht | 0,1 kg |
---|---|
Lijst Beschrijving |
Gerelateerde producten
-
Bieslook fijne – Allium Schoenoprasum
€1,44 incl. BTW8 op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen -
Basilicum citroen – Ocimum basilicum citriodorum
€1,44 incl. BTW4 op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen -
Anijs – Pimpinella anisum
€1,44 incl. BTWTijdelijk uitverkocht
Lees meer -
Dille – Anethum graveolens
€1,49 incl. BTW20 op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen