Pak choi – Brassica pekinensis
€1,99 incl. BTW
Pak choi / Chinesekool
Vanaf half juli tot eind augustus in de vollegrond in regels en in de regel uitdunnen. Niet verplanten! Bij te vroege uitzaai en verplanten vormen zich gemakkelijk zaadstengels. Paksoi kan men roerbakken, heel kort in kokend water blancheren of stoven. Kan als wokgroente met zeer veel ingrediënten worden bereid; gestoofd blad wordt gebruikt als vulling voor loempia’s en de kern van de paksoi als rauwkost.
Oogsten: vanaf 6 weken na het zaaien.
Bewaren: in het groentevak van uw koelkast.
Botanische naam : Brassica pekinensis
Inhoud : 2 gram
Kenmerk : Koolsoorten
Merk : Buzzy seeds
Tijdelijk uitverkocht
Extra informatie
Gewicht | 0,1 kg |
---|---|
Lijst Beschrijving |
Gerelateerde producten
-
Bieslook grove – Allium fistulosum
€1,49 incl. BTW10 op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen -
Bonenkruid eenjarig – Satureja hortensis
€1,49 incl. BTW8 op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen -
Basilicum kaneel – Ocimum basilicum purpurascens
€1,44 incl. BTWTijdelijk uitverkocht
Lees meer -
Komijn – Cuminum cyminum
€1,49 incl. BTWTijdelijk uitverkocht
Lees meer